Probleeme tekitavad toiduained
Anthony William on üle 35 aasta rääkinud sellest, et viirused ja bakterid söövad toitu, et elada, vaikselt hakatakse seda infot siin-seal ka kasutama ja vastu võtma. Ta räägib sellest (ja laboritöötajad on kinnitanud), et viirusi ja baktereid kasvatati eralaborites muna peal – muna tehati pooleks ja sinna sisse pandi viirus või bakter, keda hakatati aretama ja uurima ja sealt lasti neid keskkonda. See on ka põhjus, miks inimene muna oma menüüst eemaldama peaks – enamik haigusseisundeid tuleb erinevatest viirustest ja bakteritest nagu Epstein Barri viirus, vöötohatis, HHV, stroptokokki bakter jne. Kui patogeen on harjunud laboris muna sööma, siis sööb ta seda ka meie kehas ja see aitab tal pikalt paikseks jääda.
Teine probleemitekitaja on piimatooted – esiteks on neis rasv, mis koormab seedeelundkonda ja maksa, samuti aitab see rasv viirustel ja bakteritel vohada sest valgeverelibled ei pääse rasvases veres liikuma, et haigustekitajaid hävitada. Teiseks toituvad viirused ja bakterid piimas olevatest valkudest ja tekitavad lima.
Gluteen ehk valk, mida sisaldavad paljud teraviljad on samuti problemaatiline, need toidavad viirusi ja baktereid ja nende vohamisest tekivad paljud tervisehädad nagu näiteks põletik. Parim teravili, mida süüa võiks on hirss ja gluteenivaba kaer. Kaer oma olemuselt on juba gluteenivaba, aga seda töödeldakse tihti samas kohas kus gluteeni sisaldavaid teravilju ja läbi selle muudab ta samuti problemaatiliseks. Parim on otsida gluteenivaba märgisega kaera. Kui on tõsised tervisehädad, siis peaks menüüst eemaldama kõik teraviljad.
Vältida tuleks ka karastusjooke – need on tihti alumiiniumist purgis ja sisaldavad aspartaami, maisisiirupit, maitseaineid ja süsihappegaasi, mis põhjustavad probleeme.
Jälgida tuleks soola tarbimist sest sool hoiab toksiine kehas kinni ja viib rakkudest vett välja, viirusi tapvad rakud vajavad vett, sool segab nende tegevust.
Sealiha on suureks koormaks kõhunäärmele, südamele ja maksale, selles peituv rasv muudab vere väga paksuks, mis omakorda annab viirustele võimaluse vohada.
See, et tuunikala palju raskmetalle, eriti elavhõbedat sisaldab, on paljudele juba teada. Tuunikalas olev elavhõbe reageerib omakorda pakendi metalliga ja tulemuseks on eriti ohtlikud kõrvalsaadused.
Maisi suurimaks probleemiks on selle saastatus GMOga. Isegi kui seda müüakse maheda märgi all, võib see olla saastatud. GMO on inimorganismile hävitavalt toksiline. Lisaks võib mais patogeene toita, näiteks Epstein Barr viirust ja vöötohatist.
Tööstuslikud toiduõlid paksendavad verd, koormavad kõhunääret ja maksa, toidavad patogeene, mis omakorda tekitab põletikku.
Informatsioon pärineb Meditsiinimeediumi videotest, raadiosaadetest, raamatutest ja artiklist: https://www.medicalmedium.com/blog/foods-to-avoid-for-healing-chronic-illness